mircobotox behandling

Microbotox

Känns din hud trist och glåmig? Vi erbjuder säkra och lystergivande microbotox-behandlingar på vår klinik i Stockholm. Dessa injektioner innehåller en hög halt av hyaluronsyra (30 mg/ml) tillsammans med botox och vitaminer för att du ska få det bästa resultatet av behandlingen.

Microbotox stimulerar återbildning av kollagen i huden

Microbotox är en hudföryngrande behandling vi erbjuder som innehåller en blandning av botox, vitaminer och hyaluronsyra. Detta stimulerar återbildning av kollagen och tillför vitaminer i huden.

Kollagenproduktionen är något som avtal då vi blir äldre, vilket leder till att volymen i ansiktet minskar och du kan känna att du ser annorlunda ut. Denna behandling återskapar därför och bygger ny volym på önskade platser i ansiktet.

Med microbotox kan vi effektivt behandla åldrande hud, ärr, porer och sträckmärken. Detta samtidigt som huden blir mer återfuktad, fylls ut och föryngras. Efter cirka två veckor efter behandlingen ser man dess fulla effekt.

En microbotox-behandling kan även hjälpa till vid acneproblem

En microbotox-behandling kan också hjälpa till om du har mycket acneproblem, då botox reglerar talgproduktionen. Baserat på blandningen kan det också hjälpa dig med hyperpigmentering och rosascea.

microbotox-behandling-stockholm-kollage

Botox, hyaluronsyra och vitaminer för spänst och lyster

Botox används för att ha en uppstramande och utslätande effekt på huden, och hyaluronsyra samt vitaminer används för att tillföra ny spänst och lyster.

Microbotox ger ingen muskulär stelhet då man inte injicerar i musklerna utan fokuserar på huden. Väljer du att göra en microbotox-behandling i ansiktet behandlar vi hela ansiktet.

Resultatet du får är en mer ungomlig hy och ett uppfräschat utseende, utan den klassiska stelheten som en vanlig botoxbehandling gör. Även storlek på dina porer minskas samt fina linjer slätas ut. Hudlystern blir mycket bättre.

Microbotox kan göras på flera delar av kroppen

Våra microbotox-behandlingar utförs alltid av legitimerad sjuksköterska. Behandlingen kan göras på flera delar av kroppen, du väljer själv område.

  • Ansikte
  • Hals
  • Dekolletage
  • Händer

Finns det några risker med en microbotox-behandling?

Blåmärken kan förekomma i samband me behandlingen, men dessa är relativt ovanliga. Den största risken är om man gör behandlingen hos någon som inte har rätt kompetens och erfarenhet. Man ska alltid vända sig till behandlare som är legitimerade, som hos oss på Ung för Evigt. Då är risken mindre för ”överbehandling” samt onaturlig stelhet av ansiktsdragen.

Så länge håller en microbotox-behandling

En microbotox-behandling håller i cirka 3-6 månader och behöver därefter göras om för ett bestående resultat.

Ge huden lite extra kärlek och boka en tid för microbotox för ny spänst och lyster. Vi erbjuder säkra behandlingar i Stockholm.